Detox

Rening av kropp, sinne & själ

Workshop - Detox

Välkommen till Studion JennySense tisdagen 16/3 för att rensa ut vintern och förbereda vår kropp, sinne och själ för Våren. Både utvärtes men framför allt invärtes. En workshop för Hela Dig!

Rensa ut och boosta

Vi kommer under 2,5 timmar att utföra sköna utrensande yogapositioner, andningsövning med renande effekt, stimulera marmapunkter, fika med grön smoothie och detox-te. Vi avslutar med en detox kundaliniyogasession och därefter skön avslappning där vi medialt renar vårt inre, balanserar våra chakran och fyller på med ljus och positiv energi.

Nu efter vintern, den ljusa tiden kommer mer och mer så är det skönt att ta hand om kroppen, stärka och rensa den utvärtes men framförallt invärtes. Allt har sin tid och nu när årstiderna håller på att ändras är det en fin tid att rena, rensa och på nytt boosta sig.
Med alla måsten och krav, förkylningar, trötthet, kallt och ruggit väder är detta en härlig Workshop där Du aktivt investerar i Din Hälsa


INVESTERING

Workshop, 2,5h inkl. tepaus och dryck
Pris: 400,-

 


Varför Detox?

Detoxing betyder att ta bort gifter ur kroppen, att rena.
Precis som växter och djur så absorberar vi människor toxiner såsom konserveringsmedel, bekämpningsmedel, tungmetaller mm genom vår mat, kläder, skönhetsprodukter, vatten, luft mm. Vår kropp producerar i sin tur också gifter (metabola avfallsprodukter) naturligt genom vår utandningsluft och matsmältning. Dessa rensas ut ur kroppen genom våra ögon, hud, tarm, urinväg och andedräkt.

Ibland kan dock detta utrensande system behöva lite hjälp på traven. Kanske har man intaget lite för mycket förädlade livsmedel, socker, vitt mjöl, koffein, alkohol, stressat mycket och fått för lite motion.
Detta bromsar kroppens naturliga utrensningsfunktion så att man känner sig trött, svullen, dåligt med lust, dålig matsmältning, benskörhet, problem med leder, mer mottaglig för andra sjukdomar mm..

Det finns mycket man kan göra för att hjälpa kroppen att rena sig själv. Genom mat men också genom yoga: utrensande yogapositioner såsom rotationer, andningsövningar, stimulering av marmapunkter mm.

Info

Tisdagen 16/3, på studio JennySense. kl. 18-20.30
3-6 deltagare.
OBSERVERA att anmälan är bindande. Vänligen läs igenom Bokningsvillkoren innan du bokar dig.

Boka Workshop

Investera i en workshop och lär dig mer om dig själv!