Vad kan jag göra för dig?

Välkomna ditt Nya jag med Hypnosterapi

"Om problemet hade kunnat lösas med tänkande, den medvetna delen av hjärnan, hade det inte redan varit löst nu?
Men det fungerar inte för det ligger i det undermedvetna och det är dit vi går i Hypnosterapi RTT.
Vi hittar roten och tar bort den för alltid. Och det bästa är att Du är i full kontroll hela tiden"

 

"Hypnosterapin har hjälpt mig på sätt jag inte kunnat ana när jag först kontaktade Jenny. Jag känner att jag fått en ny källa till energi inom mig, och att jag ser färger starkare än innan. Det har hjälpt mig bli mer närvarande och fått mig att njuta mer av livet.
Detta var ett avgörande steg i min personliga utveckling"

Matilda Johansson

"Jenny gjorde ett fantastiskt jobb! Hennes röst och sätt att arbeta är mycket bra. Jag vet nu vad orsaken var till mitt problem och problemet är borta, transformerad och jag kan säga att det är så befriande!"
Lotte Vandaele

" Hypnosen har förändrat mig till en bättre person. Jag har fått en förklaring till vem jag är och varför jag är den jag är. Blev en bearbetning, förlåtelse och har fått en ny styrka samt att hjärtat har öppnats.
Tacksam över att jag vågade genomföra hypnosen RTT. Kändes tryggt att ha Jenny vid min sida, hon har en lugn och behaglig röst."

Anne

Jag kan hjälpa dig med att:

Verkligen ändra vanor, sinnestillstånd, "sanningar" på djupet

Få klarhet i vad du verkligen vill med ditt liv

Öka din självkänsla och ditt egenvärde

Förvandla dina känslor till att bli mer positiva och balanserade

Skapa nästa version, en mer balanserad och högre version av dig själv

Gå framåt självständigt, autentiskt och med en känsla av frihet och mening i ditt Liv.

Låt oss hitta roten och se vad som igentligen händer i ditt liv!


"Efter att ha pratat med Jenny i några minuter om mitt problem med att tala offentligt visste jag snabbt att jag hade hittat rätt person som kunde hjälpa mig att lösa det. Hon strävade mycket professionellt efter att ta reda på exakt vad som hände och hur jag ville kunna kommunicera med andra. Jag kände redan till kraften i RTT, men jag insåg inte att det kunde fungera så snabbt. Så snart sessionen var klar kände jag mig annorlunda! Och effekterna har förändrat livet för mig eftersom jag känner dem med varje interaktion. Tack, Jenny - ditt arbete har bara varit underbart." Jessie Maguire

*

"Min session med Jenny var fantastisk. Jag kom till henne för min ryggsmärta som har stör mig länge, särskilt före och under mina menstruationer. Jag kände mig riktigt avslappnad, säker och vackert guidad under hela sessionen. Hon hjälpte mig lätt att hitta och förstå den riktiga orsaken till ryggsmärtorna, och nu är jag fri. Jag har också min personliga inspelning som jag tycker om att lyssna på, det är så stödjande och hjälpsamt.
Jag skulle rekommendera alla att arbeta med Jenny, hon hjälpte mig på ett så betydelsefullt sätt och jag är så tacksam för hennes förståelse, stöd och vänlighet."
Jelena Vukcevic,
 Vad är RTT?

Rapid Transformational Therapy® omfattar många av de positiva aspekterna av hypnos och hypnosterapi, samt tekniker från KBT och NLP som är kända för att ge en transformerande effekt på klienter.

Jag använder mig av flera verktyg och tekniker för att vi tillsammans ska hitta orsaken, den verkliga roten till vad som skapat ett destruktivt beteendemönster i ditt liv eller vad det är som gör att du kanske inte känner att du kan leva ditt liv full ut.

Med RTT välkomnar Du tillbaka den bästa versionen av dig själv, så som det är menat.

Jag är utbildad av grundaren till denna fantastiska metod Marisa Peer och erbjuder dig en förutsättningslös konsultation på 20 min helt gratis online. Läs mer om vad RTT är HÄR

Boka tid

Boka en gratis 20 minuters onlinetid för att ta reda på hur jag kan hjälpa dig!