Ayurvedisk Vedalyx

Avkopplande massage av fötter, händer och ansikte

VedaLyx är en unik behandling för Dig som har höga förväntningar och för Dig som vill uppleva lite magi. Mjuk, närande massage av fötter, händer och ansikte som berör på djupet. Lyx för trött, torra och kalla fötter och händer som ger ett välbefinnande för både kropp och själ.
NYHET: Addera Chakra&Polaritetsbalans. Läs mer HÄR

Massagens fördelar

- lindrar muskelspänningar
- stimulerar lymf- och blodcirkulationen
- stimulerar och balanserar nervsystemet
- lindrar stress
- förbättrar sömnen
- ökar kroppens tillverkning av må-bra hormonet oxytosin
- avslappnande
- lindrar smärta
- ger näring till huden mm

En fantastisk massage för hela Dig och Ditt välmående!

INVESTERING

Pris för 50 min: 850 ,-

Pris för 80 min: 995,-

Addera Chakra&Polaritetsbalans för 150,-


Så går massagen till:

I underbar miljö på Studio JennySense kontrollerar jag din puls och frågar dig lite om din nuvarande hälsa. Med hjälp av detta och min kunskap tar jag fram passande olja för din dosha/ev. obalans.

Därefter får du sätta dig medan jag masserar in varm olja på ditt huvud, axlar och nacke. (Detta gäller vid 80 minuters behandlingen). Du får sen lägga dig tillrätta på massagebänken, påklädd utan strumpor. Med kudde under huvudet och skönt täcke över kroppen börjar jag masserar in varm olja på dina fötter och underben, en fot i taget. Mjuka strykningar och tryck varvas med stimulering av marmapunkter.

Sedan övergår jag till händerna som jag ödmjukt masserar med välgörande creme.  Behandlingen består av olika tryck-, stryknings- och gnidningstekniker, med vilka lymf- och blodcirkulationen stimuleras.

Behandlingen avslutas med underbar ansiktsmassage. Ansiktet avspeglar våra känslor och känningar, våra tankar. Ayurvedisk ansiktsmassage rengör huden från slaggprodukter och förnyar den. Massagen ger ansiktet naturlig lyster och glöd. Huden får näring och massagen får hela ansiktet att slappna av och släppa på spänningar.

Jag är helt fokuserad på Dig, tonar in och masserar intuitivt. Massagen sker i stillhet i avslappnande miljö.

"Tack för en underbar 90 minuters massage igår. Den bästa massagen jag varit med om. Har fått olika sorters massage i mitt liv, men detta var något extra. Kände att du var så koncentrerad på det du gjorde. Jag bara njöt. Somnade tidigt igår kväll" Anita

Boka Din Behandling

Investera i en underbar massage som går på djupet.
Avslappning till kropp, sinne & själ

Vänligen läs igenom Bokningsvillkoren innan du bokar dig. Vid avbokning senare än 24 timmar innan behandling/bokad tid & vid uteblivet besök – full debitering (om inte läkarintyg kan uppvisas)