Ayurvedisk oljemassage - abhyanga

Avkopplande massage med varm olja

Abhyanga är en unik behandling för Dig som har höga förväntningar och för Dig som vill uppleva lite magi. Mjuk massage med varm olja som berör på djupet.
NYHET: Addera Chakra&Polaritetsbalans. Läs mer HÄR

Massagens fördelar

- djupt avslappnande
- förbättrar cirkulationen
- löser upp överskottsdoshor
- renar kroppen från orenheter och gifter
- balanserar doshorna i din kropp
- uppbyggande för kroppen och hälsan
- balanserar Vata, nervsystemet och högt blodtryck
- stärker huden och gör kropp och hud mjuk
- motverkar trötthet och förbättrar sömnen.

En fantastisk massage för hela Dig och Ditt välmående!

INVESTERING

Pris för 50min: 850,-

Pris för 80 min: 995,-

Addera Chakra&Polaritetsbalans för 150,-


Så går massagen till:

I underbar miljö på Studio JennySense så får du ta av dig dina kläder (behåller underkläder på) och tar på dig skönt badlakan och tofflor. Jag kontrollerar din puls och frågar dig lite om din nuvarande hälsa. Med hjälp av detta och min kunskap tar jag fram passande olja för din dosha/ev. obalans.

Därefter får du sätta dig i en skön stol medan jag masserar in varm olja på ditt huvud, axlar och nacke. (Detta gäller vid 80 minuters behandlingen!)

Sen får du lägga dig på massagebänken som är uppvärmd och där följer skön oljemassage (Abhyanga) av hela kroppen (dock ej intima delar).

Riklig med varm olja används och jag blandar sköna långa svepande rörelser med stimulering av marmapunkter och ev. lite muskelstretch. Jag är helt fokuserad på Dig, tonar in och masserar intuitivt. Massagen sker i stillhet i avslappnande miljö.

"Mitt allra högsta betyg ger jag till Jenny. Utan tvekan den allra bästa massagen jag någonsin fått. Abhyangamassagen var varm, mjuk, rofylld och magiskt välgörande. Jag rekommenderar verkligen ett besök hos härliga Jenny som är kunnig, energifylld och varm som person. Alltid närvarande och delar generöst med sig av sin gedigna kunskap och erfarenhet inom yoga och ayurveda." Linda J

"Hej Jenny o tusen tack för idag, är så mycket mjukare i kroppen nu och axlarna är lägre än när jag steg in hos dig! Det känns lättare att andas och energierna flödar utan stopp. Det känns skillnad i hela kroppen. Nu är jag redo för semester! TACK" Lena C (Lena tog även Chakra&Polaritetsbalans)

Boka Din Behandling

Investera i en underbar massage som går på djupet.
Avslappning till kropp, sinne & själ

Vänligen läs igenom Bokningsvillkoren innan du bokar dig. Vid avbokning senare än 24 timmar innan behandling/bokad tid & vid uteblivet besök – full debitering (om inte läkarintyg kan uppvisas)