Mini-retreat

Vi bjuder in mjuk yoga och mindfulness en hel lördag!

Mini-retreat 18/2

Varmt välkommen en lördag med yoga, meditation, andning, Hälsa & glädje!

Varmt Välkommen till studio JennySense för en endags-Vårvinterretreat i Lugnets tecken.

Vi börjar med en stilla meditation för att landa ordentligt i sig själv och sätta intentionen för dagen. Jag guidar dig in i en inre resa. där fokus ligger på att gå inåt, att låta tankarna vila och vara närvarande är & nu.

Därefter bjuder vi in samayogans mjuka och sköna rörelser i en morgonsession där fokus är hjärtöppnande positioner.  Samayoga kombinerar kroppsövningar (asanas ifrån Hatayoga, influenser ifrån Qi gong och Vedic vishet) med andning, mantra och lite chanting. Positionerna är enkla sittande, stående och liggande, mjuka och med lite flow. Kroppen och sinnet mjukas upp. Vi har med oss andetaget hela tiden och avslutar med en klangmeditation.

Vi äter därefter en gemensam vegetarisk hemmalagad lunch, reflekterar lite och umgås.
Efter lunchen väntar naturen en stund med Breath walk för att sedan avsluta i studion igen med Yinyoga & Nidra. Här går vi från stillhet till stillhet, slappnar mer och mer av, släpper efter och andas. Vi låter avslappningen gå längre in i kroppen, förbi musklerna och in mot bindväven.
Yoga Nidra betyder Yogis Sömn och är en guidad meditationsteknik där vi scannar av del för del i vår kropp, låter dem slappna av och släppa taget. Detta tillåter vårt sinne att vila och man gå in i ett fullständigt avslappnat tillstånd.

Dessa timmar kommer kännas som en helg helg full av inspiration, yoga och att umgås. En tid för att ta hand om sig själv, investera i sin hälsa och välmående.

Namaste


INVESTERING

950,-
Då ingår alla sessioner och lunch

 

För vem?

Denna mini-retreat är för alla, nybörjare till avancerad som vill unna sig en härlig lördag i Hälsans tecken.

Info

Var: Studio JennySense
När:  18/2 kl 10- ca 16

HUR: 4-7 deltagare.
Bokning sker via mail/sms och är bindande. Vänligen läs Bokningsvilkoren HÄR

Boka Mini-retreat

Låt oss umgås och ordentligt ta hand om vår Hälsa en lördag!