Ayurvedisk marmabehandling

Ödmjuk behandling av energipunkter

Marmabehandling är en unik behandling för Dig som har höga förväntningar och för Dig som vill uppleva lite magi. Stimulering av marmapunkter - energipunkter har djupverkande balanserade effekt på kropp och sinne

En marmabehandling brukar upplevas som mycket mjuk och behaglig. Den anpassas till just dina behov via en kort konsultation före behandlingen. Cirka 40 av kroppens marmapunkter behandlas med en noga utvald blandning av eteriska oljor för att balansera just dig!
NYHET: Addera Chakra&Polaritetsbalans. Läs mer HÄR

Behandlingens fördelar

- återhämtning från trötthet, nervositet, sömnlöshet och överansträngning
- ökar immunförsvaret
- hjälper vid långvariga trauman
- förbättrar degenerativa tillstånd
- förbättrar generell svaghet som associeras med åldrandet
- ökar välmåendet
- ökar livskraften - prana
- väcker kroppens helande kraft

En fantastisk djupgående behandling för hela Dig och Ditt välmående! Denna behandling rekommenderar jag starkt om man har mycket stress i sig, mycket tankar/stora känslor.

Jag kan rekommendera tre behandlingar inom cirka tio dagar i första omgången om du vill få en mer djupgående effekt, och sedan gå vid behov, kanske ta en behandling varannan månad för att upprätthålla effekten och ge större motståndskraft.

INVESTERING

Pris för 80 min: 995,-
Addera Chakra&Polaritetsbalans för 150,-

Paketpris för 3 behandlingar
Pris för 3 x 80 min: 2795,-
 

Vad är Marmapunkter?

Marmapunkter är energipunkter som finns på hela kroppen, fram och baksida. Dessa är viktiga mötesplatser och kommunikationscenter mellan vår fysiska kropp och energikroppen. Marmapunkter transporterar meddelande till de inre organen och när dessa stimuleras omvandlas de till nervimpulser som färdas genom livsenergikanaler via centrala nervsystem till de inre organen.
Det finns 107st och 1st (omanifisterad). Marmapunkter finns där muskler, ligament, leder, ben och blodådror möts. Till skillnad från akupunkturpunkter så ligger marmapunkterna ytligt. Vissa sammanfallar dock med akupunkturpunkter.

Vi har flera olika energisystem i och runt vår kropp: chakrasystemet, auran, meridianer mfl. och marmapunkter.
Kunskapen om marma är minst 7000 år gammalt och går djupare än Ayurveda. Genom att stimulera marmapunkterna med eteriska oljor öppnas kommunikationskanaler som kan vara blockerade. Energin behöver flyta fritt och ledigt i kroppen för att hålla balans och harmoni.
Ju lättare, långsammare och ju mer medveten denna stimulering är desto djupare fysiskt men framförallt psykisk effekt.

" Jag upplever verkligen att både min kropp och mitt sinne har förändrats. Det har för mig varit tre väldigt olika resor under våra sessioner.Jag mår fortfarande otroligt mycket bättre. Min omgivning har börjat reagera på att jag känns ”lättare” i sinnet" Anna B

"Tack för en underbar marmabehandling! Varmt bemötande och härlig atmosfär du skapar hos dig." Patricia B

"Jag vill tacka dig för underbara behandlingar, där jag känner lugn & ro och känner mig hundra procent utvilad och fylld med ny energi efteråt. Älskar att känna känslan efter behandlingen. Det är bara så himmelskt. så tummen upp". Maria G

Så går behandlingen till:

I underbar miljö på Studio JennySense så får du ta av dig dina kläder (behåller underkläder på) och tar på dig skönt badlakan och tofflor. Jag kontrollerar din puls och frågar dig lite om din nuvarande hälsa. Med hjälp av detta och min kunskap tar jag fram passande olja för din dosha/ev. obalans. Jag blandar därefter en marmaolja unik för dig.

Sen får du lägga dig avklädd (behåller underkläder på) på massagebänken på rygg med mjuka handdukar på dig. Jag går igenom framsidan på din kropp och stimulerar specifika punkter. När jag gör detta fokukserar jag på punkten, håller mig närvarande och neutral.

Behandlingen avslutas med att jag håller mina händer över och under ditt navelchakra under en längre tid, därefter över och under ditt hjärtchakra och tillsist över och under ditt huvud. Denna avslutande del "syr samman" hela behandlingen på ett fint sätt.
Hela behandlingen tar ca 80 minuter.
 


Kontraindikationer:
Vid mens (de tre första dagarna), feber, hjärtfel, allergi mot eterisk olja. För personer med en eller flera av ovan tillstånd rekommenderas inte denna behandling.

Vad är marma?

Marmabehandling är historisk sett minst 7000 år gammalt och den går djupare än ayurvedan.
Du har säkert hört talas om andra energisystem i kroppen såsom meridianer, akupunkturpunkter, chakra mm. Marma är ett energisystem.
Det finns 108 energipunkter (eg. 107. 1st är omanifisterad) i vår kropp där dessa är viktiga kommunikationscenter mellan vår fysiska kropp och kvantkropp. Marma är punkter som transporterar meddelanden via nervimpulser till de inre organen, doshor, vävnader och kanaler via det centrala nersystemet.
Genom att stimulera marmapunkter med eterisk olja öppnas kommunikationskanaler som kan vara blockerade. Genom att behandlingen skapar djup mental vila så sker spontant även läkning på kvantkroppsnivå.

Hormoner är marmas biokemiska uttryck. Alla marmapunkter är viktiga energicenter och samlingspunkter för olika nadis (energikanaler) som existerar i kroppen. Som mest sammanstrålar 72000 olika energikanaler till samma punkt - Nabi/naveln.

Den balans man uppnår med marmabehandling är mycket vitaliserande och sätter igång många balanserande processer både fysiskt, psykist och emotionellt. Kvantfysik förklarar marmabehandling och mycket forskning görs på detta ämne.

Boka Din Behandling

Investera i en underbar massage som går på djupet.
Avslappning till kropp, sinne & själ

Vänligen läs igenom Bokningsvillkoren innan du bokar dig. Vid avbokning senare än 24 timmar innan behandling/bokad tid & vid uteblivet besök – full debitering (om inte läkarintyg kan uppvisas)