Hot Stone Swedana

Massage med varma täljstenar


Hot Stone Swedana är en djupgående behandling för Dig som har höga förväntningar och för Dig som vill uppleva lite magi. Jag använder mig av sk. Hukkastenar - täljstenar från Finland. Dessa håller värmen 2,5 gånger längre tid än de vanliga lavastenarna som andra använder. Värmen ifrån stenarna går så långt som 7 cm in i kroppen där de löser spänningar, mjukar upp muskler mm.
NYHET: Addera Chakra&Polaritetsbalans. Läs mer HÄR

Massagens fördelar

- lindrar rygg/höftvärk
-
lindrar ischias
- mildrar djupgående/långvarig värk 
- hjälper vid reumatism
- motverkar stelhet i kroppen
- lättar upp träningsvärk
- hjälper vid celluliter
- minskar vätskeansamling
- generell balanserande vid vata- och kaphaobalans
- djupt avslappnande stress
- motverkar sömnbesvär
- hjälper vid astma mm

INVESTERING

Pris för 80 min: 1150,-
Addera Chakra&Polaritetsbalans för 150,-


Så går massagen till:

I underbar miljö på Studio JennySense så får du ta av dig dina kläder (behåller underkläder på) och tar på dig skönt badlakan och tofflor. Jag kontrollerar din puls och frågar dig lite om din nuvarande hälsa. Med hjälp av detta och min kunskap tar jag fram passande olja för din dosha/ev. obalans.

Därefter får du sätta dig på massagebänken och jag placerar ut varma stenar på bänken och du får lägga dig försiktigt ner på dessa. Viktigt är att vi har en kommunication med varandra under hela behandlingen så att det känns skönt och välgörande för Dig.
Jag placerar därefter ut 7 chakrastenar med individuell eterisk oljeblandning på vardera.

Sen börjar jag med benen och oljemassage som följs av massage med de varma stenarna och arbetar mig uppåt.
När framsidan är behandlad så får klienten vända sig om. Jag byter stenar och placerar ut nya på skinkor, fotsulor, handflator och ryggen. Oljemassage och därefter bearbetning med varma stenar följer. Jag är helt fokuserad på Dig, tonar in och masserar intuitivt.
Massagen sker i stillhet i avslappnande miljö.


Kontraindikationer
Personer som har hög pittaobalans och/eller med mycket pitta som konstitution, åderbråck, färsk myokardiell infarkt och alla andra svåra hjärttillstånd, generella sjukdomar av infektiös art, undernäring/anorexi, infekterade hudtillstånd, feber, cancer, graviditet, vid amning, allvarlig depression, allvarlig mental störning. För personer med en eller flera av ovan tillständ rekommenderas inte denna behandling.

Boka Din Behandling

Investera i en underbar massage som går på djupet.
Avslappning till kropp, sinne & själ

Vänligen läs igenom Bokningsvillkoren innan du bokar dig. Vid avbokning senare än 24 timmar innan behandling/bokad tid & vid uteblivet besök – full debitering (om inte läkarintyg kan uppvisas)