Hur går sessionen till?

Du & jag arbetar tillsammans


Detta händer under en session, förenklat:

1. Först bokar du ett kostnadsfritt samtal med mig där du berättar om det som du vill förändra i ditt liv. Boka HÄR

2. Jag skickar ett Intake form via mail till dig som du fyller i och därefter returnerar. Vi kommer överrens om tid för själva sessionen.

3. Vi träffas live eller online och går ordentligt igenom det som du har skrivit på intake form och samtalar. Jag frågar och tar reda på vad du verkligen önskar att få ut av vårt möte samtidigt som jag skriver noteringar.

4. Induktion. Med olika tekniker guidar jag in dig i hypnos. Detta stadium känns som djup avslappning, och du är i full kontroll.

5. Regression. Efter induktionen har vi bjudit in ditt undermedvetna som VET varför, orsaken, anledningen du har det som du önskar förändra. Jag tar dig bakåt i tiden där ditt undermedvetna hittar roten.

6. Med hjälp av flera kraftfulla verktyg får jag dig att se roten och vi tar och ändrar betydelsen av den och installerar en ny mening, re-wiring, en uppdatering av hjärnan helt enkelt. Man kan inte förändra något man inte vet någonting om.

7. Tranformationen. Här fortsätter vi med att installera det du önskar, "livet utan problemet" med positiva, klara, kraftfulla ord. När denna del är klar tar jag dig försiktigt tillbaka ut ur hypnosen, vi pratar en liten stund om vad som hänt, hur det känns mm. Transformationen spelar jag in  och skickar den sedan till dig så att du kan lyssna på den i minst 21 dagar.

8. Jag håller kontakten och är det något så finns jag är som coach och stöd.

9. Vi gör en uppföljning efter ca 3 veckor för att se ur det gått, vad som hänt och förändrats. Sen kommer vi överens om hur vi går vidare, om det behövs ytterligare session/sessioner.

Att Du som klient tar aktiv del i din transformation/ditt tillfrisknande är en mycket viktig del av RTT™ ! Därav att du lyssnar dagligen på inspelningen i minst 21 dagar för att verkligen installera transformationen. Hjärnan lär ju sig genom repetition.

Sessionen tar ca 2-2,5h. Se de olika paketerbjudanden jag erbjuder HÄR

Understanding is power

and understanding in hypnosis is the most liberating, healing, extraordinary power there is!